WK Shorttrack en veel andere sport dit weekend bij de NOS

WK Shorttrack en veel andere sport dit weekend bij de NOS

©anp

Het komende sportweekend bij de NOS heeft van alles wat. Het shorttrackseizoen wordt in Dordrecht afgesloten met de WK, in het Poolse Toruń vinden de Europese kampioenschappen atletiek indoor plaats, in Ahoy’ werken de tennissers het ABN Amro-toernooi af en zondag valt het startschot voor de eerste etappe van Parijs-Nice. Allemaal topevenementen die rechtstreeks worden uitgezonden door de NOS, op radio, televisie en via NOS.nl en de NOS-app.

WK shorttrack
De shorttrackers beginnen vrijdag al met de kwalificatierondes, die zijn live te volgen via de stream op NOS.nl en de NOS-app. Zaterdag en zondag worden de wedstrijden uitgezonden op NPO 1 en via de livestream. Zaterdag van 13.35 tot 17.50 uur, zondag van 14.00-17.00 uur. Het commentaar bij de beelden komt van Joris van den Berg.

EK indoor atletiek
Een grote afvaardiging Nederlandse atleten komt zaterdag en zondag uit op de Europese kampioenschappen in Toruń. De series zijn via NOS.nl en de NOS-app te volgen van 10.00 tot 13.00 uur, het avondprogramma loopt van 18.50 tot 21.15 uur. Zondag van 10.00 tot 13.30 uur en de late wedstrijden van 17.00-19.15 uur. Léon Haan en Stefan Verheij tekenen voor het commentaar.

Apotheose ABN AMRO tennistoernooi live bij de NOS
Toernooidirecteur Richard Krajicek heeft weer een aansprekend deelnemersveld naar Rotterdam gehaald. Vrijdagavond vanaf 19.30 streamen we het avondprogramma. Zaterdag is de eerste halve finale vanaf 15.00 live te zien op NPO 2 en NOS.nl. De tweede halve finale zenden we online uit vanaf 19.30 uur. Zondag is het tijd voor de finales. De eindstrijd bij de rolstoeltennissers is vanaf 11.30 uur te volgen via de livestream op NOS.nl en de NOS-app. Om 15.30 uur is de apotheose van het toernooi te zien in NOS Studio Sport en via de livestream. Het commentaar komt afwisselend van Marcella Mesker, Mark Brasser, Jan Roelfs en Edwin Peek.

Parijs-Nice
In Saint-Cyr-L’Ecole bij Parijs vertrekt het wielerpeloton zondag voor de eerste etappe van Parijs-Nice. De beelden zijn live te zien op NOS.nl en de NOS-app, met commentaar van Gio Lippens.

NOS Sport
zaterdag 6 maart, 13.40-17.51 uur, NPO 1

NOS Studio Sport
zondag 7 maart, 13.10-17.52 uur, NPO 1

Deel dit artikel