Youssef Eddini verruilt NOS voor Ziggo

Youssef Eddini verruilt NOS voor Ziggo

Youssef Eddini, hoofd Marketing & Communicatie bij de NOS, treedt met ingang van 1 mei 2016 in dienst bij Ziggo als director corporate communications. Eddini (1968) heeft zeven jaar bij de NOS  gewerkt. 

“Ik verlaat dit bedrijf echt met pijn in mijn hart. De NOS is een geweldige organisatie met gedreven professionals die zich vol overgave inzetten voor het maken van nieuws- en sportprogramma’s op radio, televisie en online. Ik heb er een fantastische tijd gehad. De beslissing is moeilijk geweest. Maar de uitdaging die nu voor mij ligt, kon ik niet aan mij voorbij laten gaan.”

Het wordt een spannende en intensieve tijd voor Eddini. Ziggo en Vodafone gaan in een joint venture verder om zo beter te concurreren met bedrijven als KPN, T-Mobile en Tele2.

Eddini werkte eerder als hoofd communicatie bij Strukton, KLM en Transavia. Daarvoor deed hij de communicatie bij de politieregio’s Utrecht en Rotterdam-Rijnmond. Sinds februari 2011 is hij bestuurslid van Nieuwspoort en in april 2008 werd Eddini bestuurslid van Logeion (de landelijke beroepsvereniging voor communicatieprofessionals). Ook is hij sinds 2009 gastdocent en communicatietrainer bij opleidingsinstituut SRM op het gebied van reputatiemanagement, marketing PR, crisiscommunicatie en mediarelaties.

Deel dit artikel