De NOS is de grootste journalistieke organisatie van Nederland en staat voor veel mensen symbool voor betrouwbaarheid. Dit vertrouwen willen we elke dag weer waarmaken en daar werken ruim 600 mensen keihard aan. Een flink aantal van hen kent u van gezicht of alleen van stem. Nieuwsgierig naar de persoon achter dat gezicht of die stem? Hier stellen zij zich aan u voor.

Laura Hogendoorn

Laura Hogendoorn presenteert sinds half oktober 2015 het Zapp Weekjournaal. Zij begon haar journalistieke carrière in 2010 bij De Telegraaf en is bekend van het televisieprogramma Goedemorgen Nederland (WNL).

"Later als ik groot ben, wil ik een nieuwsprogramma voor kinderen maken"

"Ik ben ontzettend blij dat ik het Zapp Weekjournaal mag presenteren. Als klein meisje keek ik al naar de televisie en dacht ik: later als ik groot ben, wil ik een nieuwsprogramma voor kinderen maken. Dat dit nu gaat gebeuren, is dus echt een droom die uitkomt”, aldus Hogendoorn. Ze voegt daaraan toe: “Ik heb vier fantastische jaren gehad bij WNL en ben de omroep dankbaar voor alle kansen die ik daar heb gekregen om mij als televisiejournalist te ontwikkelen."

*