De NOS is de grootste journalistieke organisatie van Nederland en staat voor veel mensen symbool voor betrouwbaarheid. Dit vertrouwen willen we elke dag weer waarmaken en daar werken ruim 600 mensen keihard aan. Een flink aantal van hen kent u van gezicht of alleen van stem. Nieuwsgierig naar de persoon achter dat gezicht of die stem? Hier stellen zij zich aan u voor.

Dieuwke Teertstra

Iedereen kan de hele dag het nieuws volgen. Berichten, foto's en filmpjes zijn overal en als je wilt ben je altijd op de hoogte van wat er op de hele wereld gebeurt. 

Maar het nieuws begrijpen, dat is niet altijd zo makkelijk. 

Ik heb de mooiste baan van de wereld

Ik heb de mooiste baan van de wereld, want ik mag je daar mee helpen. Op 3FM leg ik uit wat het nieuws betekent - voor jou en voor anderen. Ik plaats het in context, geef de achtergronden en beantwoord vragen van de dj's en van luisteraars. Ik vertel je niet alleen wat je wil weten, maar ook wat je daaraan hebt. 

En soms hoor je me ook over de muziek waar ik van hou. Of over de films die ik heb gezien, de reizen die ik heb gemaakt of over mijn kat. Dat hoort ook een beetje bij het nieuwslezen bij NOSop3. Het is een feest. 

*