De NOS is de grootste journalistieke organisatie van Nederland en staat voor veel mensen symbool voor betrouwbaarheid. Dit vertrouwen willen we elke dag weer waarmaken en daar werken ruim 600 mensen keihard aan. Een flink aantal van hen kent u van gezicht of alleen van stem. Nieuwsgierig naar de persoon achter dat gezicht of die stem? Hier stellen zij zich aan u voor.

Jeroen Overbeek

Presentator-redacteur, coach van media professionals, gastdocent en afgestudeerd jurist. Dat zou op mijn visitekaartje kunnen staan. Maar dat heb ik niet.

Mijn journalistieke motto: What’s In It For U? Dat vraag ik me eigenlijk altijd af sinds 1989 in NOS-zendtijd. Of ik nou zit, sta of loop – het maakt me niet uit bij het NOS Journaal of in Nieuwsuur. 

Als de vorm het nieuws maar bij u thuis helpt te brengen. 

Mijn journalistieke motto: What’s In It For U

Als u maar begrijpt wat er is gebeurd, waarom of waardoor, en waarom het belangrijk is om te weten. Kortom, als wij er maar in slagen om helder de feiten en verbanden te laten zien en horen.

Dat doe ik heel graag op NOS radio, tv en internet. In gewone en extra journaals bij groot nieuws, en in commentaar bij grote evenementen.

Voor iedereen.

*