Heidi Wulfsen

Hoofd Evenementen

Als student journalistiek had ik één missie: werken in Den Haag. Verslag doen van en inzicht geven in het politieke spel waarbij belangrijke besluiten voor het land worden genomen, politici bevragen waarom ze doen zoals ze doen.

Van dichtbij mocht ik daar meemaken en berichten over de opkomst en moord op Pim Fortuyn en hoe de panelen in Den Haag en ons land verschoven. Na een periode als redacteur bij het NOS Journaal, Radio 1 Journaal, de afdeling Evenementen en Studio Sport mocht ik aan de wieg staan van de ontwikkeling van de NOS als multimediale organisatie.

De twee jaar bij RTVNH bracht mij de liefde en het belang van de regionale journalistiek bij en met die wetenschap onder de arm keerde ik terug bij de NOS als chef van de binnenlandredactie. Hoe mooi is het dat in mijn huidige rol als Hoofd Evenementen al deze voorgaande ervaringen bij elkaar komen en we programma’s maken waarbij we belangrijke vieringen, herdenkingen en momenten van maatschappelijk belang (live) uitzenden en betekenis geven.