Onno Duyvené de Wit

Communicatie-adviseur Nieuws en Evenementen

Journalisten die op zoek zijn naar informatie over de programma’s van de afdelingen NOS Nieuws en NOS Evenementen kunnen bij mij terecht. Ook ben ik het aanspreekpunt als het gaat om interviewverzoeken voor presentatoren, verslaggevers of leden van de hoofdredactie.

Bekende titels van NOS Nieuws op televisie zijn het NOS Journaal en Nieuwsuur (met de NTR). Op de radio zijn dat het NOS Radio 1 Journaal, Nieuws en Co (met de NTR) en NOS Met het Oog op Morgen. Ook de 101-pagina’s van Teletekst vallen onder NOS Nieuws.

NOS Evenementen is de afdeling die (live) programma’s maakt over wat Nederlanders bezighoudt en bindt. Het gaat dan bijvoorbeeld om de Nationale Dodenherdenking en Bevrijdingsdag, Prinsjesdag, documentaires en online producties over de Tweede Wereldoorlog, staatsbezoeken en de herdenking slavernijverleden.

Ik ben te bereiken via onno.duyvene.de.wit@nos.nl.
Let op: dit e-mailadres is alléén bedoeld voor perscontacten.

Heeft u vragen of opmerkingen over bijvoorbeeld onze programma’s, dan kunt u hier terecht. NOS beeld- en geluidsmateriaal kunt u aanvragen via zakelijk@beeldengeluid.nl (van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum).