De Vuelta rechtstreeks bij de NOS

De Vuelta rechtstreeks bij de NOS

De 78e editie van de Vuelta wordt dit jaar verreden in Spanje en Andorra en is via alle platforms te volgen bij de NOS. Op 26 augustus start de tour met een ploegentijdrit in Barcelona, waarmee de Catalaanse hoofdstad de eer krijgt van het ‘Gran Salida’. Na zo’n 3.200 km finishen de renners op 17 september traditiegetrouw op het koninklijke plein van Madrid. De NOS zendt elke dag een samenvatting uit en de laatste week zijn acht etappes live te volgen op tv en via een livestream op NOS.nl en de NOS-app. Het commentaar komt van Joris van den Berg, Herbert Dijkstra en Stef Clement.

Met Primož Roglič en Tour-winnaar Jonas Vingegaard staat Jumbo-Visma met een ijzersterke ploeg aan de start. Lukt het ze om titelverdediger Remco Evenepoel voor te blijven en de drie grote wielerrondes in één jaar te winnen? In het NOS Sportjournaal, Studio Sport en op de site en app is vanaf 26 augustus elke dag aandacht voor de Vuelta in de vorm van een samenvatting. Van vrijdag 8 september tot en met zaterdag 16 september zijn de etappes dagelijks live te zien op NPO 2, in het weekend op NPO 1 en via een stream op de NOS-site en app.

Op NPO Radio 1 hoor je dagelijks flitsen van de tour in de lopende programmering. Het wielerspektakel is ook van start tot finish te volgen via een liveblog op NOS.nl

Foto: ANP

Deel dit artikel