NOS-app voor Apple-TV beschikbaar

NOS-app voor Apple-TV beschikbaar

Vanaf vandaag is de NOS-app voor Apple TV beschikbaar. Hierin vind je het beste van de NOS op je Apple TV. Het gaat om de nieuwste versie; de zogeheten vierde generatie. Deze is standaard uitgerust met een aantal apps. NOS Digitale Media is door Apple zelf benaderd met het verzoek een app te ontwikkelen voor de eerste versie. 

De app opent met de belangrijkste video’s van het moment: door de redactie geselecteerde nieuws- en sportvideo’s die het nieuwsbeeld bepalen. Bij bijzondere gebeurtenissen start de NOS vaak livestreams. Denk aan grote sportevenementen, maar ook aan grote nieuwsgebeurtenissen. Al deze livestreams vind je terug in de NOS-app voor Apple TV.

De livekanalen NPO Nieuws en NPO Politiek zijn altijd beschikbaar. Je vindt in de NOS-app verder de laatste nieuws- en sportvideo’s zodat je snel kan bladeren door alles wat er speelt. Tot slot kijk je via de app in een handomdraai de laatste nieuws- en sportuitzendingen terug. En als je de NOS-app een minuut niet gebruikt, dan verschijnt ’nieuws in beeld’: een slideshow met een selectie van bijzondere nieuws- en sportfoto’s.

Deel dit artikel