NOS Studio Sport Eredivisie trapt af

NOS Studio Sport Eredivisie trapt af

Zwolle is vrijdag 2 augustus het toneel van de start van het 64e seizoen van de Eredivisie. En als de bal rolt in de Eredivisie, is de NOS erbij.
 
Met de vrijdageditie van NOS Studio Sport Eredivisie, de samenvattingen op zaterdag en het bord op schoot op zondag. Maar ook met NOS Studio Voetbal, de NOS Voetbalpodcast en de nieuwe Doelpunt van de Week-verkiezing op Instagram.
 
Vrijdag trappen Henry Schut en Hugo Borst NOS Studio Sport Eredivisie af met de samenvatting van PEC Zwolle-Willem II. Joep Schreuder is in Zwolle voor de interviews na afloop van de wedstrijd en een uitgebreide voorbeschouwing van het nieuwe voetbalseizoen. Verder zijn er op zaterdag en zondag de vertrouwde uitzendingen van NOS Studio Sport en is de Eredivisie bij de NOS natuurlijk live te volgen op de radio via NOS Langs de Lijn
 
NOS Studio Voetbal is als altijd het eerste programma met het laatste woord. Dit weekeinde zelfs inclusief een uitgebreide samenvatting van het eerste Eredivisieduel op zondagavond: AZ-Fortuna Sittard. De gasten aan tafel zijn Theo Janssen, Pierre van Hooijdonk, Rafael van der Vaart en Arno Vermeulen. Nieuw is de column van Marcel van Roosmalen. De schrijver geeft als vervanger van Jan Beuving in de rubriek De Korte Corner zijn kijk op het voetbalweekend. 
 
Nieuw dit seizoen is ook de Doelpunt van de Week-verkiezing op Instagram. De volgers kunnen ieder voetbalweekend via Instagram stories stemmen op het mooiste doelpunt van de week.
 
Voetbalpodcast weer van start
Maandagmiddag nemen de NOS-voetbalcommentatoren de week door
in de NOS Voetbalpodcast. Anekdotes van de voetbalexperts die ter plekke waren en er de hele week bovenop zitten. De presentatie is in handen van Arno Vermeulen.
 
NOS Studio Sport Eredivisie
vrijdag rond 22.25 uur, NPO 1
zaterdag rond 22.30 uur, NPO 1
zondag 19.00-19.55 uur, NPO 1
 
NOS Studio Voetbal
zondag 22.18-23.09 uur, NPO 1
Deel dit artikel