Tour de France bij de NOS

Tour de France bij de NOS

Vanaf 1 juli is het 30 dagen achter elkaar Tour de France bij de NOS. Eerst drie weken de mannen en daarna een dikke week de vrouwen. 

De NOS doet rechtstreeks verslag van de twee wielerrondes in Franrijk. Met live uitzendingen van de etappes op televisie, online, (flits)verslag op de radio en analyses en interviews na afloop van de koers.

Alles over de Tour de France mannen en vrouwen bij de NOS lees je in de persmap in de bijlage. Een paar in het oog springende nouveautés: 

Tom Dumoulin nieuwe analist

Tom Dumoulin is een van de analisten tijdens de Tour de France. De oud-winnaar van de Giro d’Italia en drievoudig Touretappewinnaar zal zowel aan de finish staan tijdens live-uitzendingen, als aan tafel zitten in NOS De Avondetappe. Het analistenteam van de NOS bestaat deze Tour uit Stef Clement, Michael Boogerd, Roxane Knetemann, Marcel Kittel en Tom Dumoulin.

Bekijk de Tour de France live via de NOS Smart TV-app

De live touruitzendingen van de NOS zijn rechtstreeks te streamen via de vernieuwde Smart TV app. In de NOS Smart TV-app wordt het eenvoudiger alle live-uitzendingen van de NOS op je Smart TV te bekijken. Zowel de live-uitzendingen die ook op televisie te zien zijn als de livestreams die de NOS online aanbiedt. Ook zijn de laatste Touruitzendingen, waaronder NOS De Avondetappe in de Smart TV app terug te kijken. Verder is er een handige agenda met een overzicht van de NOS uitzendingen.

Tour de France Femmes live bij de NOS De tweede editie van de Tour de France Femmes is op de voet te volgen bij de NOS op televisie, radio, website, (smart-tv)-app en sociale media. Op televisie zijn de koersen live te volgen op NPO 1, online via NOS.nl, de NOS-app en de Smart TV app.  Het commentaar komt van Andries Lamain en Roxane Knetemann. Op de radio zijn er flitsen in de lopende programmering van NPO Radio 1.

Persdossier Tour de France 2023
Deel dit artikel