Volg het NOS | NOC*NSF Sportgala met snapchat

Volg het NOS | NOC*NSF Sportgala met snapchat

Dinsdag 15 december kun je via NOS.nl en snapchat de hele dag backstage meekijken met het NOS | NOC*NSF Sportgala. Sportpresentator Rivkah op het Veld is die dag in de RAI met een cameraploeg in de weer om kijkjes achter de schermen te maken van de repetities en voorbereidingen die nodig zijn om zo’n evenement tot stand te laten komen. Dat kun je volgen via NOS.nl. En special reporter Joanke Dijkstra maakt via snapchat live een ‘behind the scenes-verslag’.

’s Avonds doen we via beide media verslag vanaf de rode loper en staat Sjoerd van Ramshorst in de coulissen voor de eerste reacties van de winnende sporters. Beleef hun reacties mee, direct als ze hun prijs in ontvangst hebben genomen. Heb je het moment gemist? Check NOS.nl en ook op snapchat blijft het nog 24 uur zichtbaar!

Snapchat blijft het snelstgroeiende social media-kanaal onder jongeren. Sinds juni experimenteren we vanuit NOS Lab met snapchat. We proberen een goede vorm te vinden voor de nieuwsverslaglegging passend bij de doelgroep op snapchat, het medium en de NOS. Sinds juni 2015 heeft de NOS al diverse vormen uitgeprobeerd. De live verslaglegging van het NOS | NOC*NSF Sportgala via snapchat geeft ons de kans ook ervaring op te doen met deze vorm.

De NOS, en daarmee het sportgala, is te vinden op snapchat onder de naam ‘nosnieuws’. 

klik hier voor de promo:

Deel dit artikel