Het Oog presenteert: De Stemming van Vullings en Van Weezel

Het Oog presenteert: De Stemming van Vullings en Van Weezel

De verkiezingen staan voor de deur. De campagnes komen op stoom. Wordt u nog wijs uit het woud van beloftes en breekpunten, slogans en campagnes? In de nieuwe wekelijkse podcast De Stemming van Vullings en Van Weezel geven de twee politieke junkies van NOS Met het Oog op Morgen, Joost Vullings en Max van Weezel, u een exclusief kijkje achter de schermen van de verkiezingen.

Wie is de persoon van de week op wie u moet letten? Welk onderwerp zal het debat domineren? Welke politieke spelletjes worden op de achtergrond gespeeld?

U hoort dit en meer persoonlijke observaties van Joost en Max in De Stemming van Vullings en Van Weezel. Zo gaat u goed ingevoerd de campagnes in. Een podcast niet alleen voor de politieke fijnproever, maar voor iedereen die graag goed op de hoogte is.

Tot aan de verkiezingen krijgt u iedere vrijdagmiddag een nieuwe aflevering van De Stemming van Vullings en Van Weezel.

Podcast De Stemming van Vullings en Van Weezel
Iedere vrijdagmiddag op de vertrouwde plekken als iTunes en SoundCloud.

Over Max:
Max van Weezel is een gevierd politiek journalist voor o.a. Vrij Nederland en al meer dan twintig jaar een van de vaste presentatoren van NOS Met het Oog op Morgen.

Over Joost:
Joost Vullings is politiek duider bij NOS Radio 1 en houdt iedere vrijdag het gesprek met de minister-president in Het Oog. Binnenkort verschijnt van zijn hand een boek over de LPF.

Naast deze nieuwe podcast is ook iedere week Het Beste uit het Oog beschikbaar.
NOS Met het Oog op Morgen is dagelijks tussen 23.00 en 24.00 uur te horen op NPO Radio 1. 

Deel dit artikel