NOS Sportjaar 2023: Live Sportjaaroverzicht

NOS Sportjaar 2023: Live Sportjaaroverzicht

NOS Sportjaar 2023
Op woensdag 20 december vanaf 21.25 uur blikt NOS Sport in het programma NOS Sportjaar 2023 samen met de hoofdrolspelers terug op de hoogtepunten van de Nederlandse sport van dit jaar. Presentator Dione de Graaff ontvangt de sporters, teams en coaches die dit jaar een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd.

Speciale gasten zijn wielrenster Annemiek van Vleuten en atlete Dafne Schippers. Beide grote kampioenen zetten in 2023 een punt achter hun sportcarrière.

De uitzending wordt omlijst met muziek en terugblikken op de memorabele sport van het afgelopen jaar. Er zijn fraaie montages waarin vreugde, verdriet, ontlading en veerkracht samenkomen. Sportauteur en columnist Frank Heinen geeft zijn blik op opmerkelijke gebeurtenissen uit het afgelopen jaar. En er is livemuziek van Chef’ Special en Leo Alkemade.

Er wordt geschakeld naar het NOC*NSF Sportgala 2023 – dat op dezelfde locatie maar naast de uitzending wordt gehouden – waar presentator Jeroen Stomphorst spreekt met de winnaars van de sportprijzen en verslag doet van het feest.

Meer over NOS Sportjaar is hier te vinden en alles over de NOS-uitzendingen rond Kerst en Oud&Nieuw 2023/24 is hier te vinden.


Woensdag 20 december

21.26-22.42 uur, NPO 1

Deel dit artikel